Games-Movies
Menul site-ului
Categorii
Convertoare [4]
DAEMON Tools Pro Advanced [1]
Aveti nevoie de el(va spun eu!)
Winrar [1]
Al doilea program de care aveti nevoie!
BsPlayer [1]
Protectie [2]
Utilitare [2]
Opinia ta conteaza
Ce vreti sa punem pe site mai mult?
Total răspunsuri: 243
Chat
200
German Electronics
Principală » Articole » Programe » BsPlayer

BsPlayer
                                                     Download


Programul are interfata si in limba romana, este usor de folosit, suporta skin-uri, permite afisarea titrarii (precum si configurarea ei: tip de caracter, marime, culoare) si funcţii precum zoom, un egalizator grafic sau optimizarea background-ului.

BS.Player a fost intotdeauna usor de folosit, si are un avantaj foarte mare: foloseste procesorul si memoria RAM a calculatorului foarte eficient si astfel, inclusiv cei care dispun de un calculator mai slab pot sa se bucure de un "playback” video de calitate. Ce fisiere poate rula acesta? Video: divx, avi, mpeg 1, mpeg 2, xvid, 3ivx, ogm, matroska, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mov, mp4, mpv, QT, rm, SWF, vob etc. Audio: wav, mpa, mp1, mp2, mp3, ogg, aac, ac3, aif, ram, wma etc.

In cazul in care doriti sa vedeti un fisier video care are subtitrarea atasata separat ("srt" sau "sub") BS.Player ofera suport pentru acest gen de continut media, iar subtitrarile sunt foarte bine randate pe ecran si pot fi setate o multime de optiuni (marime font, asezare pe ecran, fundal negru, redimensionare, s.a.).

Player-ul contine si o Librarie Media (Media Library), care ajuta la gestionarea continutului media de pe hard disk, fiind de altfel foarte utila in cazul albumelor muzicale sau serialelor TV.
Categorie: BsPlayer | Adăugat de: Timy (2011-07-23)
Vizualizări: 512 | Comentarii: 1 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
interesant,mai ales pentru incepatori ca mine...

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Translate the pages
Cautare
>>RadioZu<<


Copyright T&G © 2018
Creaţi un website gratuit prin uCoz